..
Forgot password?

Cea mai variata oferta de croaziere!

InfoCroaziere va ofera cea mai diversa oferta de croaziere. Prin agentia noastra puteti explora cele mai frumoase mari si oceane ale planetei si debarca in cele mai interesante porturi, fie ca este vorba de porturile pline de istorie ale Mediteranei, de plajele exotice ale Caraibelor, sau de banchizele inghetate ale Anctarcticii. Oferta noastra include cei mai importanti operatori de croaziere, incepand cu MSC, Carnival, NCL, Costa, RoyalCaribbean si multi altii.

Cere oferta
personalizata
promo box image1

Ce spun clientii nostri:

 • Locatii exotice vizitate, cazare si locuri de servit masa inedite, comfortabile si luxoase, diversitate artistica si abundenta culinara, servicii de inalta clasa, asa as sintetiza vacanta de vis in Caraibe. Posibilitatea de a vizita in cadrul unei singure vacante locuri diverse evitand stress-ul transportului cu avionul si grija recuperarii integrale a bagajelor, ma determina sa-mi planific deja viitoarele croaziere.

  author-image
  Andreea Popescu
 • Nava MSC Orchestra este una dintre navele stindard ale flotei MSC, cu adevarat impresionanta, iar serviciile au fost senzationale. Personalul¬† foarte amabil, spectacolele frumoase, tot ceea ce trebuie pentru o vacanta la superlativ.

  author-image
  Dana Iures
 • De mult timp intentionam sa petrec o vacanta pe o nava de croaziera sisi in urma experientei trebuie sa recunosc ca am ramas impresiionat. Am vizitat intr-o singura saptamana, Spania, Italia, Nordul Africii in ceea ce a fost cea mai ampla experienta turistica de care am avut parte vreodata.

  author-image
  Ioana

Spune-ne unde ai vrea sa calatoresti
Si te trimitem oriunde in lume la cele mai competitive preturi!

promo box image1